top of page

Mengenai Jari Jari Spa

Sentuhan Borneo

Pengalaman unik dan sangat memuaskan yang ditemui di Jari Jari Spa yang tulen bermula dengan falsafah asas kami - kami percaya dalam berkongsi tradisi budaya kami yang telah diwarisi turun-temurun, dengan menawarkan terapi menenangkan dan meremajakan yang khas dari wilayah Borneo.

081_jarijari.JPG

Prosedur rawatan di Jari Jari Spa diambil daripada warisan budaya ‘Dusuns’ yang kaya, kumpulan orang asli terbesar di Borneo Utara. Orang asli tanah air kami, Dusun, terkenal dengan urutan mereka - 'Dusun Lotud Inan', 'Palad' (Tapak Tangan) dan 'Tanggara' (urutan Gunung). Hakikat bahawa urutan telah diiktiraf sebagai sebahagian daripada gaya hidup budaya bermula sejak rekod sejarah berlaku dan merupakan petunjuk kesahihannya dalam kehidupan moden kita.

 

Terletak di lokasi yang tenang dan selesa di Kota Kinabalu, ibu kota Sabah, Malaysian Borneo, Jari Jari Spa yang tulen, menawarkan persekitaran yang bijak dengan lima suite peribadi, dua daripadanya direka khusus untuk menampung rawatan untuk kumpulan yang digabungkan.

Jari Jari Spa dihiasi dengan menarik menggunakan kayu keras Borneo, batu pasir dan tumbuhan hutan liar. Bau serai tempatan, lavender dan daun palma membawa anda ke syurga tropika yang anda impikan selama ini.

Datang dan rasai suasana di Jari Jari Borneo Spa dan biarkan herba Borneo tradisional kami dan minyak urut memanjakan badan anda. Dapatkan diri anda bangun dengan rasa segar dan bertenaga semula, mengetahui bahawa anda telah dimanjakan dengan pengalaman Borneo yang sebenar. Dan percayalah kepada kami, anda hanya akan pergi dengan keinginan untuk kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi.

bottom of page