top of page

Glosari Istilah

Jari Jari

Dalam bahasa ibunda kita bermaksud 'jari' atau dikenali sebagai 'tangan penyayang'

Jari Jari Layo Tea

Rawatan anda di Jari Jari bermula dengan minuman alu-aluan - Teh Halia Khas kami (Teh Layo) untuk anda.

Layo Tea

Teh halia menenangkan perut dan mencergaskan minda. Berasal dari lembah Tambunan, halia telah berakar umbi di seluruh dunia sebagai rempah ratus dan ubat penawar. Selama berabad-abad, orang telah mengambil akar halia untuk berhenti berasa loya, sama ada dari pepijat perut atau mabuk.

Floral Foot Soak

Prosedur rawatan anda bermula dengan rendam kaki bunga pada permulaan, membawa anda kepada terapi badan penuh yang lengkap menjelang akhir. Mangkuk kaki kayu desa, kelopak bunga, kerikil Kinabalu di bawahnya. Ini adalah untuk merehatkan tetamu sambil menikmati mandian kaki hangat.

Karayam Foot Scrub Coffee Borneo – 10 mins

Signature Coffee Borneo Scrub untuk mengelupas kulit yang letih menjadikannya lembut, licin dan santai.

Karayam Foot Therapy

Urutan kaki terbaik kami melegakan kaki anda. Urut bahagian bawah kaki yang menggabungkan pergerakan titik tekanan yang menenangkan. Urut bahagian atas kaki dan buku lali serta bahagian bawah kaki dengan pergerakan yang mengalir ke atas untuk menggalakkan peredaran. Ia termasuk dalam beberapa Rawatan Spa Jari Jari dan Rawatan Badan.

Dusunic Body Stretching

Nikmati regangan badan terbaik kami dari bahu ke bawah ke punggung dan kemudian ke atas ke bahu, kemudian regangan silang pada tulang belakang tengah dan silang pada punggung dan bahu. Tujuannya adalah untuk melonggarkan, menguatkan dan merehatkan otot belakang.

Langkah awal sebelum prosedur urutan badan bermula.

Dusun Borneo (Sabah) Herbal Bath

Campuran istimewa mandian herba tropika yang menenangkan dan menenangkan. Faedah tradisional mandi herba adalah untuk meredakan sakit otot dan sakit, membantu untuk mencapai kelonggaran.

Batu (Sabah) Hot Stone Therapy

Kehangatan dan berat batu melegakan tisu otot tanpa terlalu panas, meletakkan anda dalam keadaan relaks yang mendalam. Batu-batu hangat disepadukan ke dalam urutan serta diletakkan pada kawasan ketegangan utama badan. Gabungan haba dengan tekanan pukulan membolehkan otot berperang dan melepaskan. Rawatan ini bagus untuk kawasan ketegangan otot kronik.l pelanggan mestilah berumur 18 tahun dan ke atas.

Kami juga menawarkan perkhidmatan terhad untuk Kanak-kanak berumur 8-12 tahun dan ibu bapa atau penjaga mesti menemani mereka sepanjang pelantikan mereka.

bottom of page