top of page

Misi kita

Rawatan tradisional yang lengkap untuk tetamu moden

Walaupun populariti rawatan spa berkembang di seluruh dunia, pendekatan asli Borneo terhadap kesihatan dan kesejahteraan masih tidak diketahui.

Jari Jari Spa ialah lokasi utama Sabah untuk memanjakan spa berkualiti, dengan ahli terapi kami dipilih dan disiapkan dengan teliti, menggunakan tangan mahir dan aromatik asli Borneo yang diadun dalam minyak deria yang meresap lembut ke dalam kulit. Kesannya dilengkapkan dengan suasana cahaya hangat yang lembut dan muzik yang tenang. Terdapat rasa damai yang datang dari badan dan minda yang perlahan-lahan menghilangkan tekanan dengan pilihan campuran minyak dan aromatik tempatan yang disediakan dengan teliti.

Pengasas Jari Jari Spa adalah keturunan dari orang asli Borneon yang paling terkenal pada awal abad ke-20. Mereka berbangga dengan warisan & tradisi mereka, dan misi utama mereka adalah untuk memastikan bahawa kemahiran terapi urut yang lama dipelihara dan dipromosikan untuk kesihatan yang baik dan rasa kesejahteraan. Ahli terapi Orang Asli Borneo juga diberi peluang untuk berkongsi pengetahuan dan kemahiran mereka dalam persekitaran yang menggabungkan elemen terbaik spa mewah Asia.

Ahli terapi kami telah dilatih dalam aspek dandanan yang lebih baik dan berurusan dengan pelanggan antarabangsa, sambil mengekalkan kemesraan dan keikhlasan tulen mereka dari hati. Sebagai penjaga tradisi purba ini, ahli terapi Spa Jari Jari kami memastikan urutan bukan sahaja dari tangan mereka, tetapi juga dari hati mereka.

bottom of page