top of page

Garis Panduan untuk Pelantikan Spa

Temujanji dan Tempahan

Sila tempah temujanji anda seawal mungkin. Tempahan spa boleh dibuat di talian 088-272606 (Plaza Tanjung Aru) / 088-487259 (Suria Sabah)

Waktu Operasi:

Isnin hingga Ahad, termasuk semua cuti umum:

 

Waktu buka: 10.00 pagi – 10.00 malam

(Temujanji terakhir pada jam 9.00 malam)

Cara Pembayaran:

Semua harga disebut dalam Ringgit Malaysia. Kami menerima kad Visa dan Master. Semua harga adalah tertakluk kepada 6% Cukai Kerajaan dan 5% Caj Perkhidmatan.

Had umur:

Jari Jari Spa ialah persekitaran dewasa. Kanak-kanak mestilah berumur sekurang-kurangnya 12 tahun dan ditemani oleh seorang dewasa untuk masuk ke Spa.

 

Kami meminta anda menghormati umur berikut:

• Spa Wanita dan Spa Lelaki: Umur minimum 16 tahun dan ke atas

• Spa Kiddies disediakan. Sila rujuk Kakitangan Meja Hadapan kami untuk maklumat lanjut.

Ketibaan Lewat:

Kami mencadangkan anda tiba sekurang-kurangnya 15-20 minit lebih awal sebelum waktu temu janji anda. Jika anda tiba lewat untuk temu janji anda, malangnya kami tidak dapat melanjutkan rawatan anda melebihi masa yang dipersetujui. Oleh itu, masa rawatan anda akan dipendekkan dengan sewajarnya.

Barang berharga:

Loker disediakan di dalam Premis Spa kami. Kami mengesyorkan agar anda meninggalkan barang berharga anda di rumah atau di dalam peti besi bilik hotel anda.

Keadaan Kesihatan Khas:

Sila rujuk Kakitangan Meja Hadapan kami sebelum menempah rawatan anda jika anda mempunyai tekanan darah tinggi, alahan kepada minyak pati atau sebarang masalah kesihatan istimewa lain, supaya kami boleh mencadangkan cara terbaik untuk anda menikmati pengalaman spa anda.

Bersedia untuk rawatan anda:

Kami mencadangkan agar anda tidak mengambil sebarang alkohol atau makanan berat sebelum rawatan anda. Sila ambil perhatian bahawa wanita tidak boleh bercukur sebelum menggosok garam. Rawatan pengelupasan harus dielakkan jika anda mengalami selaran matahari.

Pakaian:

Kami menyediakan semua tetamu kami dengan seluar dalam pembuangan yang bersih, topi mandi, sarung, tuala, selipar dan seluar pendek untuk dipakai oleh lelaki semasa rawatan mereka.

Menggulung:

Kebanyakan rawatan badan dinikmati tanpa pakaian. Ahli terapi anda akan membiarkan anda menukar secara peribadi, dan sepanjang rawatan anda akan dibaluti dengan tuala. Menutup semua bahagian badan anda yang tidak dirawat.

Dasar Pembatalan:

Sila maklumkan kepada kami sekurang-kurangnya empat jam lebih awal di 088-272606 (Tanjung Aru Plaza) or 088-487259 (Suria Sabah) atau di sales@jarijari.com.my jika anda perlu membatalkan atau menangguhkan rawatan anda.

Etika Spa:

Atas pertimbangan untuk tetamu lain, kami meminta anda mematikan semua telefon bimbit semasa berada di Spa. Tolong jangan gunakan kamera video atau foto semasa lawatan anda. Jari Jari Spa ialah zon bebas asap rokok. Kami juga meminta anda mengekalkan tahap perbualan supaya tidak mengganggu tetamu lain.

Baucar Hadiah:

Sila rujuk Kakitangan Meja Hadapan kami jika anda perlu membeli Baucar Hadiah.

Kelakuan yang Dihormati:

Rawatan Tunggal kami, Rawatan Spa, Rawatan Spa Badan dan Rawatan Spa Pasangan adalah berdasarkan pendekatan yang bersih dan terapeutik. Pihak Pengurusan berhak untuk mengeluarkan mana-mana tetamu dari Premis Spa Jari Jari kerana tingkah laku yang tidak sesuai.

Produk Spa:

Sila rujuk Kakitangan Meja Hadapan kami untuk maklumat lanjut.

Bebas dari kekejaman:

Every product in our range has been accredited cruelty free. Our products are never tested on animals nor do they contain animal’s derived ingredients.

Produk Runcit Spa:

Sila rujuk Kakitangan Meja Hadapan kami mengenai pelbagai item spa yang boleh didapati di Spa kami.

Tetamu selepas Penjagaan:

Urutan menjadikan sistem badan berfungsi dengan lebih cekap, mempercepatkan pembuangan sisa dan penyingkiran toksin. Oleh itu, kesan selepasnya mungkin termasuk: kerap membuang air kecil, sakit kepala, dahaga dan mengantuk.

bottom of page