top of page
JariJariSpa184 copy.jpg

Rawatan Muka

RF treatment 

Terapi Radiofrequency (RF) ialah kaedah bukan pembedahan untuk menegangkan kulit anda. Ia melibatkan penggunaan gelombang tenaga untuk memanaskan lapisan dalam kulit anda (lapisan Dermis). Haba ini merangsang pengeluaran kolagen untuk melawan kulit kendur dan tanda-tanda penuaan.

Sesuai untuk: Garis & Kedutan, Kulit Kendur

OXY Spa Treatment

Hidrat sepenuhnya, lindungi dan gebukan kulit anda dengan muka lembap yang sengit ini yang juga akan meningkatkan kelembapan dan kelembutan kulit anda.

Tenangkan, kuatkan dan kurangkan penampilan kemerahan pada kulit anda dengan rawatan muka yang sangat menenangkan ini. Ia akan segera mendap, membaiki dan memulihkan kulit sensitif atau selaran matahari anda.

Sesuai untuk : Kulit Kusam dengan Kulit Dehidrasi, Kulit Sensitif (Kelihatan Kemerahan pada Pipi), Garis & Kedutan dan Kulit Selaran Matahari

Extreme Repair Mask - Cupro Fibre

Topeng sasaran mikro dan berprestasi tinggi dengan teknologi pembaikan eksklusif. Selimuti kulit anda dalam kepompong topeng serum yang menenangkan dan menghidratkan. Ia dirumus dengan bahan anti-radang semula jadi yang kuat yang menenangkan kulit dan mengurangkan kemerahan. Kulit muncul segar berembun, lut sinar, dan hidup dengan sinaran muda.

bottom of page